fredag, desember 05, 2008

Det snør

Endelig kom snøen. Jeg liker vinteren med snø og skiføre, enten det er for å gå langrenn eller kjøre slalåm. For å holde meg i form, trener jeg på Elixia. Det er det veldig hyggelig å trene og etter som årene har gått, har jeg også blitt kjent med mange andre selv om man ikke kan navnene på alle. Jeg begynte ikke trene inne på et treningssenter før høsten jeg fylte 50. Det lå langt inne, men etter å ha overvunnet motstanden, liker jeg de forskjellige treningsformene veldig godt. Spinning til rå musikk eller til Abba, er topp, power er også en av favorittene. Styrke/Core med Inga er også kjempebra.Jeg liker best å trene sammen med andre i sal og med en flink leder. Jeg har absolutt mine favoritt-trenere, men det vil jeg ikke si noe om her. Jeg går fortrinnsvis på trening om morgenen og i dag klarte jeg å forsove meg kraftig så jeg bare styrtet ut av døren.

Onsdag og torsdag var jeg på lunch med treningsvenner fra Elixia, så det har også en veldig hyggelig sosial faktor. I går ble jeg ikke kjent igjen med klær på!!!! Vi går jo ikke nakne rundt, men det er litt annerledes når man kommer i sine vanlige klær og har på briller atpå til, ikke sant.It is snowing in my home town and I love it. I love the winter with lots of snow and all the possibilities it brings. I love skiing and beside quilting skiing is my favourite hobby. To keep fit I am a member of Elixia where I exersize many times a week. It is very sosial to do the exersize with other people. I did not start indoor training until I was "over the hill", but now I like it very much. Earlier I was only jogging during the spring, summer and autumn. I did also much cycling . I like the "xycling" with heavy music or with Abba, the "aerobic", the "power", all of them with either heavy or softer music. It is absolutely wonderful. I come home afterwards in excellent mood.

Both Wednesday and Thursday I had lunch with some of my group mates. I wasn't recognised with cloths on :), but it doesn't matter. Everybody looks different with everyday cloths on. That's how it is.

1 kommentar:

Tonje sa...

Så flink du er som går og trener. Jeg pleide å gjøre det før jeg ble mamma... har tenkt på å starte opp igjen i et par år nå... hmmm... kanskje neste år??